Free shipping above €99*
Walk-in Store
Contact us +32 (0) 479 87 11 59
Know-How & Service-Workshop in Store!

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webshop Airsoftdoctor.be.
Door deze webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Alle afbeeldingen, foto's, teksten en ontwerp zijn intellectueel eigendom van AirsoftDoctor BV. Zij mogen niet zonder meer gekopieerd, verspreid, afgedrukt, bewerkt of op enige andere manier gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur(s).

Gepubliceerde teksten en beschrijvingen zijn met de grootste zorg samengesteld, doch zijn onvolkomenheden nooit geheel uit te sluiten. De auteur(s) zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of gevolgen welke ontstaan zijn door gebruik van deze teksten, beelden of beschrijvingen zoals gepubliceerd op deze website of in ander gepubliceerd materiaal. Indien u gebruik wilt maken van enig materiaal dan kunt u contact met ons opnemen.

AirsoftDoctor BV mag deze webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. AirsoftDoctor BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Behoudens deze disclaimer, is AirsoftDoctor BV niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging en/of erkenning van die bestanden in.

AirsoftDoctor BV besteedt veel zorg aan de informatie op de site. AirsoftDoctor BV probeert de product en prijsinformatie zo actueel mogelijk te houden en correct weer te geven. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op onze website aangeboden informatie. 

AirsoftDoctor BV kan niet garanderen dat de kleuren van de producten op de website exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. De weergave van de kleuren hangt af van de instellingen van uw computer. 

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van AirsoftDoctor BV. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Free shipping above €99*
Walk-in Store
Contact us +32 (0) 479 87 11 59
Know-How & Service-Workshop in Store!